Фото - Гра 01.07.2006р.

 
Гра 01.07.2006р.
Гра на комбайновому

Pentax Optio 60 [5 фото]
Страйкбол1280 x 960
Гра 01.07.2006р.


1280 x 960
Гра 01.07.2006р.


1280 x 960
Гра 01.07.2006р.


1280 x 960
Гра 01.07.2006р.


1280 x 960
Гра 01.07.2006р.